4179- نامزد پوششي

ساخت وبلاگ

نامزد پوششي و نگراني اصلاح‌طلبان درباره سرنوشت انتخاباتي روحاني
ناکارآمدي‌هاي دولت موجب طرح موضوع نامزد جايگزين از سوي برخي اصلاح‌طلبان شده است. اين طيف در عين حال توجيه نامزد جايگزين را احتمال رد صلاحيت روحاني عنوان کرده‌اند. اما دغدغه اصلي آنها، سقوط شديد محبوبيت روحاني در نظرسنجي‌ها از يک طرف و همچنين لزوم فشار بر روحاني و سهم‌طلبي بيشتر از طرف ديگر است.
حسين مرعشي اخيرا مدعي شد مرحوم هاشمي درصدد معرفي نامزد در سايه در کنار روحاني بوده است. اما عباس عبدي در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد تصريح کرد: نامزد پوششي يعني چه؟ اين نگاه‌ها مخرب است. اصلاح‌طلبان يک نامزد دارند و از آن نيز حمايت مي‌کنند. پوششي يعني چه؟ براي چه؟ حالا اگر طرف مقابل بخواهد کاري کند، از نامزد پوششي اصلاح‌طلب خجالت خواهد کشيد؟
در همين حال روزنامه بهار در تحليلي نوشت: «درباره نوع مواجهه جريان اصلاح‌طلب با انتخابات رياست جمهوري 96 گمانه‌زني‌هاي مختلفي شده است. از تلاش اطرافيان روحاني براي اقناع اصلاح‌طلبان براي حضور انحصاري روحاني در انتخابات تا تلاش جمعي از چهره‌هاي اصلاح‌طلب براي معرفي کانديداهايي در کنار روحاني که در وقت ضرورت به ياري منتخب انتخابات 92 بروند. اقليتي نيز معتقدند به واسطه عدم کارايي دولت اعتدال مي‌بايست به سراغ گزينه جايگزين رفت. آنان که به چنين نگاهي باور دارند معتقدند که عملکرد دولت روحاني در حوزه‌هاي مختلف دچار اشکالاتي است اما مي‌توان با اندکي تغيير به همين روند ادامه داد.»
اين روزنامه مي‌افزايد: از طرف ديگر يکي از مشکلات اساسي حسن روحاني و تيم همراه او در اين قريب به چهار سال عدم ارتباط اثرگذار او با توده مردم حاضر در جامعه بوده است، از اين جهت نيز اين تهديد پيش روي روحاني در انتخابات 96 وجود دارد که اصولگرايان از اين نقطه ضعف او استفاده کرده و با استفاده از برخي چهره‌هاي خوش‌صحبت با استفاده از حربه عوام‌فريبي مشکلاتي را براي روحاني در مناظرات انتخاباتي بيافرينند.
بهار نوشت: آيا عدم حضور نامزدهايي براي روز مبادا به مثابه خودزني نيست؟ اين ليوان يک نيمه خالي خطرناک نيز دارد و آن اينکه اگر روزي نامزدهايي که براي ياري روحاني آمده‌اند به هر دليلي انصراف ندهند و حتي دستخط سيدمحمد خاتمي هم به انصراف راضي‌شان نکند آنگاه چه بايد کرد؟ اگر چنين اتفاق نامبارکي رخ ندهد بايد شاهد شکستن راي جريانات تحول‌خواه و اصلاحي و تکرار فاجعه انتخابات 84 باشيم.
در همين حال حسن يونسي سينکي معاون مستعفي وزير صنعت و تجارت، درباره تاثير اقتصاد بر انتخابات به روزنامه آرمان گفت: دولت هنوز نتوانسته مسئله رکود را حل کند که البته نمي‌توان از آن به سادگي گذشت. زيرا مردم رخداد مثبت اقتصادي- اجتماعي را در شکستن رکود مي‌دانند، اما چون اين رخداد هنوز به وقوع نپيوسته، به اين مفهوم نيست که اتفاقي نيفتاده است. بايد در نظر گرفت که تورم 40 درصدي با تلاش دولت به 9 درصد رسيده است.
وي تصريح کرد: انتظارات از تيم اقتصادي روحاني در بخشي از حوزه‌هاي اقتصادي هنوز محقق نشده و مردم کم و بيش با مشکلاتي روبرو هستند.
وي خاطرنشان کرد: روحاني بدون هيچ وقفه‌اي بايد به اصلاح شبکه بانکي کشور بپردازد. امروز متاسفانه اين شبکه نمي‌تواند با خواسته‌هاي منطقي مردم و دولت هماهنگ شود. روحاني بايد بدون هيچ درنگي در دور دوم همه شرکت‌هاي تجاري وابسته به شبکه بانکي را به شکل قانوني منحل کند.


(از اخبار ويژه روزنامه کيهان)

4073- جوانان انقلابي...
ما را در سایت 4073- جوانان انقلابي دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : eali851219d بازدید : 161 تاريخ : يکشنبه 15 اسفند 1395 ساعت: 7:12